Mellan Barbuda och New York

Klicka på bilden för att se avsnitt 2:6 i tv-serien Familjer på äventyr.

Klicka på bilden för att se avsnitt 2:6 i tv-serien Familjer på äventyr.

I det andra avsnittet av tv-serien Familjer på äventyr lämnar vi Barbuda bakom oss, för att fortsätta vår resa hem mot Sverige. I cliffhangern inför nästa avsnitt ser man hur vi angör New York. Men vad hände egentligen där emellan? Ja, ni som följt oss på bloggen vet att vi upplevde en hel del på vägen.

Här kommer en lista på alla blogginlägg mellan Barbuda och New York, för nytillkomna läsare som vill läsa ikapp inför nästa avsnitt. I vårt bildgalleri på Flickr kan ni också titta på några av de bilder vi tog under samma sträcka.

3 reaktioner på ”Mellan Barbuda och New York

 1. Tusen tack för länken till etc.se. Har inget twitter-konto så jag får nöja mig med vad man kan läsa utan konto och i tidningen etc. Det stormar rejält i ankdammen. Det är ju så att tar man sig friheten att ha åsikter om vad andra gör, då får man vara beredd att själv bli kritiserad.
  Köp bara inte NHeolis vindkraftverk (http://varuhuset.etc.se/sv/product/1011/NHEOLIS) som behöver 14 met/sek för att producera 2000 W. Det är kulingstyrka och i den vindstyrkan kan det vara svårt bara att gå i motvind.
  Ja, vi lever alla i vår egen lilla värld.

  Gilla

 2. Jösses vad många fina bilder, jag var in och kikade i bildgalleriet 🙂 Jag blir lycklig ända in i själen av att se allt det härliga underbara ni har upplevt! Tack så jätte mycket för att ni delar med er av ert liv och er resa!

  Stor kram och än en gång tack så mycket för allt ni bjuder på!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s