Tv-serien

Familjer på äventyr i SVT1

Familjer på äventyr i SVT1

Familjer på äventyr

Slutet av vår världsomsegling skildrades i första säsongen av den prisbelönta tv-serien Familjer på äventyr. Tv-programmet visades i SVT1 under våren 2015. Utöver vår familj, som gick under namnet ”Seglarna”, medverkade ytterligare tre familjer. Familjen Birgersson som driver hotell i Brasilien, familjen Hammarberg som jobbar för Frälsningsarmén i Indonesien och familjen Hoelstad som pendlar mellan Sverige och Nya Zeeland.

>> Vanliga frågor om vår medverkan i tv-serien Familjer på äventyr


Säsong 1 | Alla avsnitt

Följ fyra familjer som lämnat vardagen i Sverige för att följa sina drömmar. De har lämnat jobb och skolor, sålt huset och packat ihop allt för att åka iväg på sitt livs äventyr.

11 reaktioner på ”Tv-serien

  1. […] Och när säsongen rullade mot sitt slut så satt vi där med vemodet i halsen efter att ha sett livet i Indonesien med resor in i Borneos djungler, kringflackande på Nya Zeeland, båtlivet från Karibien till Sverige via både New York och Grönland. Plus veteranernas hotelldrift i Brasilien. Har ni inte sett så finns hela första säsongen av Familjer på äventyr på Youtube, kika in på den här sidan. […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s