Omslagsbarn

På Kryss ,  nummer 4 2014

På Kryss , nummer 4 2014

VIRGINIA BEACH. Lovis och Otto har blivit omslagsbarn igen. Den här gången i senaste numret av tidningen På Kryss. Bilden är tagen en ovanligt stilla dag utanför Tasmaniens ostkust för drygt två år sedan. Samma bild prydde omslaget av förra årets Watski-katalog. I senaste På Kryss finns även en artikel om hur vi löst barnens skolgång under resan. Jag kan tyvärr inte lägga upp den i vårt artikel-arkiv så länge tidningen finns i handeln. Men den borde finnas på hyllan i de flesta svenska tidningskiosker.

5 reaktioner på ”Omslagsbarn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s