Var är alla?

LITTLE INAGUA, BAHAMAS. När jag tänker Bahamas, då tänker jag på glitter och glamour. Lyxhotell, boutiquer och casinos. Vräkiga superyachter och enorma sportfiskebåtar. Kostymklädda herrar med stråhattar, cigarrer, parasolldrinkar, omgivna av unga vackra kvinnor med långa smala ben. En lekplats för Amerikas rika och berömda helt enkelt.

Jag har kanske sett för mycket på film. För den ö som vi ankrat bakom har ingenting av det där. Inga människor, inga båtar, inga lampor. Ingenting. Bara kilometervis med strand, några stenbumlingar och lite buskar här och var. Enligt sjökortet ska det bara finnas ett enda hus på hela ön. The House of Dolls – varför heter det så? Och var är alla?

Vi har stannat här för att fira min födelsedag, innan vi fortsätter mot Kuba. Men vad är det för ställe vi har kommit till? Är ön förbannad, spökar det eller härjar det någon farlig sjukdom? Är den minerad, eller hem för miljontals giftspindlar? Vad tror du? Vad det än är, så måste det undersökas. Ska försöka ta oss iland för en närmare inspektion imorgon.

8 reaktioner på ”Var är alla?

 1. Hej på er. Skriver ett mail. Tungt just nu. Måste försöka sova. Grattis på födelsedagen och i efterskott till Livise Kan förklara men inte här. Tar det på mail.

  Segla säkert.

  Jens och familjen

  Gilla

 2. Grattis! Du delar alltså födelsedag med min son och en av hundarna 🙂
  Fanns inte mycket om Little Inagua på nätet, men det finns tydligen kaktusar även där.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s