Karibien nästa!

Smågastarna är laddade!

”Vi är redo, vi är redo!” gastar Otto medan han springer runt på däck och försöker hjälpa till att fixa det sista innan vi ska lätta ankar. Det är alltså dags att korsa den stora Atlanten. Även Lovis är strålande glad. Hon har fått höra i snart tio månader att hon ska fylla år i Karibien. Och nu ska vi äntligen dit. Otto tycker visserligen att vi lika gärna kunde ha hoppat över Karibien för att segla direkt till Söderhavet, där han fyller fyra år i november. Men tanken på Lovis födelsedagstårta har fått honom att ändra inställning till Karibien.

Vi har siktet inställt på Tobago, men det är inte osannolikt att vi ändrar oss på vägen. Här kan du se vår aktuella position. Om ingenting oförutsett händer räknar vi med tre veckor till havs, men det kan också ta längre tid. En väderprognos, ett hamntips eller bara en enkel hälsning kan förgylla vår dag där ute. Så tveka inte att höra av dig.

Att skicka textmeddelanden till vår satellittelefon är alltså gratis om du använder dig av Iridiums webbformulär, inte heller kostar det något för oss att läsa ditt meddelande. Men att svara kostar desto mer så bli inte orolig om vi inte hör av oss.

Ja, det var väl allt då. Lite konstigt känns det allt. Tre veckor är lång tid …

9 reaktioner på ”Karibien nästa!

 1. Så var det då dags 🙂 Ha en underbar resa och ta hand om er! Kommer hålla ett vakande öga över er under hela överfarten. Sköt om er och ta hand om kidsen 🙂

  Kram!

  RoS

  Gilla

 2. Lycka till hela familjen. Kommer att tänka på er!! Och pusta ut när jag ser att ni är framme. Spännande, men lite ont i magen får jag:-)

  Gilla

 3. Hej på er allihopa! Det lönar sig inte att önska er förliga vindar, för det blir vad det blir. Jag tänker på när jag var på föredrag med Sebastian Näslund, som seglade över Atlanten i en mycket liten båt, Arrandir. Han sade då, att det var det tråkigaste han gjort i sitt liv! Han var ensam, nämligen. Det är det som är den stora skillnaden. Ni kommer att uppleva det stora havet tillsammans och det blir helt underbart, det är jag säker på! Jag följer er på SPOT, det kan ni vara helt säkra på. Ha det härligt, önskar ANDY

  Gilla

 4. Riktigt roligt att följa eran blogg, jag loggar kollar säker in sidan minst 1 gång per dag för att se om det har kommit några uppdateringar! Hoppas ni får en riktigt trevlig överfart och att det inte tar allt för lång tid… Lycka till!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s