Möt deltagarna i 2:a säsongen av Familjer på äventyr

familjerpaaventyr.jpg

Säsongspremiär för nya Familjer på äventyr

SVT-serien Familjer på äventyr, som vi medverkade i förra vintern, är snart tillbaka med en andra säsong och fyra nya familjer. Tisdagen den 12 januari är det premiär. Producent-Anna har gett oss lite förhandsinformation om familjerna, och förväntningarna är högt ställda.


ÄVENTYRARNA: Familjen Frisk i Kenya

Ensamstående mamman Tina som återvänder till sitt älskade Kenya med sin dotter Agda för att driva en eko-camp på savannen i nationalparken Masai Mara.

Våra förväntningar: Vårt besök på den afrikanska savannen var kanske det bästa med hela vår världsomsegling, om man frågar vår son Otto. Och av döma från de filmklipp vi har sett är risken stor att tjatet om en ny resa till Afrika snart trappas upp ytterligare.

Mamma Tinas blogg: https://medium.com/@Ecolyx
Dottern Agdas blogg: https://agdaimasaimara.wordpress.com/


LIVSNJUTARNA: Familjen Ternön på Sri Lanka

Carin och Urban och deras två tonårsdöttrar som tar ett sabbatsår från den inrutade tillvaron i Varberg och flyttar till en liten by utanför Galle på södra Sri Lanka.

Våra förväntningar: Här kommer många minnen väckas till liv. Galle är en sagolikt vacker stad med ett härligt virrvarr av gamla gränder, tutande tuk-tuks, himmelsk curry och leende vänliga nyfikna människor med de mest fascinerande vanor och traditioner.

Familjen Ternöns blogg: http://www.jippiebyus.se/


FORSKARNA: Familjen Svenningsen Granberg i Nordnorge/Svalbard

Marinbiologerna Peter och Mia som har flyttat med sina två barn till Tromsö i Nordnorge, för att kunna arbeta med den forskning som under sommarhalvåret bedrivs på Svalbard.

Våra förväntningar: Vi älskar Norge, och planerar att segla upp till Svalbard om ett par år. Så här hoppas vi på en rejäl dos inspiration med massor av fina naturscener från midnattssolens rike.


MISSIONÄRERNA: Familjen Gunnarsson i Ecuador

Familjen som lämnade Göteborg för ett liv som missionärer på den ecuadorianska landsbygden när dottern Sigrid bara var två år gammal. Nu reser de hem igen. Tre år senare, med två barn och ett tredje på väg. Utan att egentligen veta vad som väntar dem där hemma.

Våra förväntningar: Vi räknar med mycket igenkänning här. Att lämna Sverige för ett annat liv är svårt. Men att komma hem igen, det kan vara ännu svårare.

Familjen Gunnarssons blogg: http://familjengunnarsson.com/


Läs mer om de nya familjerna och se en första trailer på Svt.se
Se alla avsnitt från första säsongen av Familjer på äventyr

7 reaktioner på ”Möt deltagarna i 2:a säsongen av Familjer på äventyr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s