Tillbaka på Langkawi

Royal Langkawi Yacht Club

Här bor vi nu!

För första gången sedan vi lämnade Kanarieöarna har vi angjort en hamn där vi varit tidigare. Den kungliga båtklubben på Langkawi. Och knappt hade vi gjort fast förtöjningarna innan vi gav oss iväg till andra sidan marinan. För att se om hon låg kvar. Eole, den båt som för tolv år sedan fick oss att hals över huvud lämna Sverige och fara iväg till andra sidan jorden. I jakten på vår drömbåt.

Men tyvärr. Eole låg inte kvar, och det hade vi väl knappast förväntat oss efter alla dessa år. Nu kan vi bara fantisera om hennes öde. Men i övrigt är det inte mycket som förändrats. Stället är sig likt. Och återseendet är kärt. Vi gillar Langkawi.

Mer om vårt första besök på ön har jag skrivit i ett tidigare inlägg här på bloggen. Läs gärna det.

12 reaktioner på ”Tillbaka på Langkawi

 1. Verkligen fint stalle med matstallen i narheten! Kanske trippen (forra ar-tusendet?) var vart pengarna, om inte annat sa kunde ni tala om for ”Froggen” att baten var ”sunken”. Och naturligtvis maste det kannas fint att for ovanlighetens skull komma tillbaka nagonstans. Simma lugnt…

  Gilla

 2. Hej,
  Jag har en nyfunnen god vän som tänker göra en långsegling 2013. Får jag ge honom Er länk?
  Mvh, Per-Arne Björk, Gränna/Leksand

  Gilla

 3. Vad kul! Vi ska bo på ett litet hotell på Pantai Tengah. Var är ni i förhållande till det?

  SV: Det är olika. När det gäller Google-annonser (Google Adsense) får man betalt per klick. Man får placera annonserna var man vill, så det blir en avvägning mellan att inte störa bloggen och att faktiskt få klick. När det gäller annonser från olika annonsnätverk (Tradedoubler eller Blogvertiser) t.ex. får man bara betalt om klicket leder till ett köp. Min erfarenhet hittills är att Google Adsense-annonserna funkar bäst, men det kan bero på vad man har för blogg. Om man gör upp direkt med ett företag blir det ju snarare att man tar betalt för att visa en annons under en viss tid – en månad, sex månader eller liknande. Då får man ju komma överens om var annonsen ska vara placerad.

  Gilla

  • Tack för annonsinfon. Kanske skulle prova i någon avskild hörna. Alla inkomstkällor är välkomna. Just nu är Mary på land på ett litet varv på Rebak Island. Men vi hoppas att hon är tillbaka i sitt rätta element till jul igen. Osäkra på exakt var på ön vi är i så fall. Kanske möts våra vägar, vore skoj. /Linda

   Gilla

  • Skulle just registrera bloggen för Google Adsense när jag såg att utbetalningarna måste ske till en adress. Det blir problematiskt. Det där med fast adress är ju inte riktigt vår grej … /Linda

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s