Mary Christmas!

MINDELO, KAP VERDE. Julbelysningen är uppe. Lussebullarna är bakade. Pepparkakorna glaserade. Julklapparna ligger under granen. Ungefär som en vanlig jul med andra ord, men familj och vänner saknas. Och så är det lite varmare än där hemma. Närmare bestämt en sisådär femtio grader varmare. Nåja, hoppas tomten kan landa sin släde ändå. Vi tänder däcksbelysningen så han hittar fram. Högst på önskelistan står så klart en ny bränsleinsprutningspump till motorn. Hoppas tomten lyckas hitta en på så kort varsel : )

Från oss alla, till er alla. En riktigt God Jul!

Detta bildspel kräver JavaScript.

10 reaktioner på ”Mary Christmas!

 1. Jäklar vilka snövallar det blåst upp på Toms väg, Det var precis jag kom igenom. Krama Lovis o Otto från Moster Sann, när de vaknar ❤

  Gilla

 2. GOD JUL till er alla !
  Vilken värme ni har!
  Här är det smällkallt och riktig vinter

  från Heléne Thomas Milla o Milou.

  Gilla

 3. Skickade följande även under ”de uteblivna detaljerna…”
  Hej Ludvig! God, eller kanske bättre, fortsättning önskar jag er. Har du fått tag i en inspr.pump? Jag har engagerat min kamrat Torbjörn, motorkunnig man som bl.a. hjälper Ralph med hans motor och han går i gång med att leta nu. Om du löst problemet själv, hör av dig! Vi undrar också vad det är som sitter på splinesen på pumpens drivaxel. Är det bara skräp som fastnat eller finns det en skada där?
  Hälsa familjen från ANDY

  Gilla

 4. Hej vänner, usch, inte kul, vi vet, vi hade startproblem med våran motor i flera år tills den inte startade längre och vi fick rådet att hälla varmt och kallt vatten över insprutningspumpen och kolla skillnaden. Mycket riktigt blev det stor skillnad. Det var en länkarm som var böjd och hade fastnat, så efter en renovering hos Dieselservice i Kristianstad så funkar den perfekt igen. Förslag, maila eller ring dom för diskussion, dom var superproffsiga; kristianstad@maltemanson.com tel 044-282090. Vi håller tummarna! God fortsättning och Gott Nytt År!, Eric o Bi

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s