PODD: Livet efter långseglingen

Efter att ha medverkat i fem olika poddar börjar vi se ett mönster. Podcast-folk verkar vara ett exceptionellt trevligt släkte. Senast i raden är Benny Baunsgaard som hälsade på hos oss i Marstrand för ett par månader sedan för att spela in det 42:a avsnittet i Sjölivets podd. Resultatet hittar ni på Sjolivet.se, iTunes och de flest podcast-appar. Eller klicka bara på spelaren här nedan för att lyssna. Det blir dock ingen seglats till Skottland i sommar, som antyds i intervjun. Det lutar snarare åt Portugal, men det berättar jag mer om en annan dag.


Andra poddar vi har medverkat i:

2 reaktioner på ”PODD: Livet efter långseglingen

  1. Så himla glad att du tog dig tid till Att resa-podden. Avsnittet har fått massor av fin feedback från våra lyssnare, inte undra på med sådana klokskaper som du delar med dig av! ❤

    Gilla

  2. Jag vill bara säga att jag blev så imponerad av dig då jag lyssnade på Att resa-poddens avsnitt med dig! Grattis till Annika (och stackars Lisa som fick vara med från sidolinjen) som fick sitta och prata med dig och ta del av så mycket klokt. Jag hoppas att många föräldrar med småbarn lyssnar och att de tänker till lite om vad som betyder något här i världen. Du och din familj inspirerar! Lycka till framöver.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s