Båtsman i Nangijala

Hejdå, min älskade katt. Vi ses i Nangijala.

Plötsligt finns han inte mer, vår älskade skeppskatt

I lördags insjuknade vår Båtsman hastigt. Idag gick han sin sista vila till mötes. Samma katt som för bara en vecka sedan var så full av liv är nu borta för alltid. Den katt som vi de senaste månaderna känt en så otrolig glädje över att äntligen få återförenas med. Plötsligt finns han inte mer. Aldrig mer kommer han att segla på havet, aldrig mer kommer vi höra ljudet av hans tassar som trummar mot däck.

Så fort det gick, och så ont det gör.

17 reaktioner på ”Båtsman i Nangijala

 1. Det är inte klokt att man kan bli så fäst vid ett djur. En tröst att Båtsman har haft ett sådant fint liv…. en lycklig katt som nu jagar möss någon annanstans, är jag säker på!

  Gilla

 2. Det är klart att ni är ledsna.
  Men jag tror Båtsman var lycklig ändå. Han fick ju komma hem till slut och träffa er alla igen.
  Må väl!
  Lisen

  Gilla

 3. Det var verkligen trist att höra.
  Vi har just fått tillbaka Morris ombord. Han har varit på ”semester” i tre månader medan vi varit Sverige. Morris har vi haft I tre år och han har seglat 15000 sjömil med oss.
  Det är verkligen trevligt med katt ombord.

  Gilla

 4. Verkligen tråkigt att läsa att Båtsman har mönstrat av !!!😢. Jag tänker på er och hoppas jag kan förmedla lite styrkekramar! Han som längtat efter er och ni efter honom hann i alla fall träffas till slut, även om det inte blev så långvarigt som förväntat. Men det är inte alltid tiden som räknas utan kvalitén! Jag är helt övertygad om att ni hade fina veckor tillsammans efter hemkomsten och njöt av varandras sällskap betydligt mer än många andra katter och kattägare gör. En lycklig katt skapar många fina minnen och dem får ni njuta av nu när han har rest iväg på sin resa…
  Kram på er alla från Vikkan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s