Ny gast ombord!

Vi har hantverkare som håller låda hemma i lägenheten, så jag har använt båten som kontor idag för att få lite arbetsro. Och titta vem jag haft sällskap av hela dagen: Vår katt Chiefen, uppkallad efter maskinchefen Henry Koskela i Legenden om Sally Jones. Det är första gången han vågar sig ombord, och första gången någon annan katt satt sin tass ombord på Mary af Rövarhamn sedan vår skeppskatt Båtsman lämnade oss för snart 3½ år sedan.

Visste väl vi skulle få användning av den där kattluckan igen. Lycka!

5 reaktioner på ”Ny gast ombord!

    • Visst gör det. I natt hörde jag hur han jamade på däck en lång stund innan han vågade hoppa in genom luckan. Efter en del trampande och spinnande la han sig sedan tillrätta bredvid mig i akterhytten precis som Båtsman brukade göra. Så mysigt att jag knappt fick en blund under resten av natten ❤ /Linda

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s