Lucka 3: Delfiner

Delfiner, delfiner, delfiner. Vi har mött dem hundratals gånger. Ibland har de följt oss i timmar, men jag har aldrig tröttnat. Bilden bakom veckans lucka utanför Tasmaniens kust, genom att luta mig långt ut från peket i båtens för. Det var en sån där riktig krispig och stilla dag, då vattnet var lika klart som luften. Och delfinerna, de största jag någonsin sett, kom från alla håll och lekte i vårt bogsvall i timmar. Jag minns hur en av dem såg mig rakt i ögonen. Länge länge. En vänlig och lite utforskande blick som där och då fick mig att känna mig som den lyckligaste personen i hela vida världen.

Fler magiska möten med delfiner: 

4 reaktioner på ”Lucka 3: Delfiner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s