Lucka 4: Silly walk

Jag tycker det är roligt med bilder som inte riktigt blev som man tänkt sig, men just därför blev så mycket bättre än de annars hade blivit. Det här är en sådan bild. Jag blir lika glad varje gång jag ser Lovis komma klampandes över ängen – rakt framför linsen. Helt upptagen av sin jakt på överblommade maskrosor. Ögonblicket är fångat på ön Newfoundland på Kanadas ostkust. Dagen därpå besteg vi berget Gros Morne för att leta reda på vår första snö på fyra och ett halvt år.

Så gick det i jakten på snön

2 reaktioner på ”Lucka 4: Silly walk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s