Nya familjer på äventyr sökes

Det verkar som det kanske blir en fjärde säsong av Familjer på äventyr – tv-serien som vi var med i för ett par år sedan. För nu går produktionsbolaget ART89 ut och efterlyser nya familjer på äventyr, se meddelande nedan. Nån som känner sig manad? Själv ser jag framemot att bänka mig i tevesoffan nu i januari när tredje säsongen drar igång. Ok, vi har vare sig teve eller soffa. Men dator och kuddar på golvet borde väl också gå bra.

SVTs succéserie FAMILJER PÅ ÄVENTYR söker DIG! Inför en ev. säsong 4 av Familjer på Äventyr söker vi nu efter fler härliga familjer! Är ni på väg att flytta utomlands? Kanske det är på grund av barnen ni flyttar, för att gå i en speciell skola eller kunna satsa på ett specialintresse? Ni kanske redan bor utomlands sen länge men går in i en ny fas? Är ni hemvändare, på väg tillbaks till Sverige? Eller ger ni er ut på en lång drömresa tillsammans? Vi välkomnar nu era ansökningar till Familjer på Äventyr med inspelning under 2017. Skriv ett mail till oss och berätta lite om er familj, vilka ni är, var ni bor och vilket äventyr ni ger er ut på. Viktigt är att vi kan filma er under 2017! Bifoga foto på er, kontaktuppgifter och maila till cast@art89.se

Ha en fin första advent nu allesammans. Här på ön firas ”Allt ljus på Marstrand”. Då öppnar alla butiker, gallerier och caféer igen, det blir sång och stadsvandringar, man sätter upp lampor överallt och tänder eldar på kajen. Till och med vår båt Mary har belysts med strålkastare helgen till ära, och vi tänkte dra vårt strå till stacken genom att klä alla fönster med stjärnor och extra ljusslingor. Det kommer bli mysigt.

3 reaktioner på ”Nya familjer på äventyr sökes

 1. När Magnus ringde dig Linda kom jag på att min blogg inte hade uppdaterat er, konstigt. Har nu läst i kapp och ni verkar ha funnit er till rätta på er ö med båten utanför, kan inte bli så mycket bättre.
  Kram och trevlig helg på Allt ljus på Marstrand
  Yvonné

  Gilla

  • Var tvungen till att fundera lite på vad du menade med att Magnus ringde oss, vi känner många Magnus. Men nu förstår jag, det är ni som är vännerna han hälsade på i Stockholm. Och ja, vi har det bra. Kom gärna och hälsa på nån gång. /L

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s