Marstrand i vinterskrud

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

”Så här mycket har det inte snöat sedan 80-talet”, säger folket i byn. Det låter orimligt. Men snöat har det. Jättemycket.

Vi har fortfarande problem med värmesystemet i båten. Så jag har sitter mest hemma och jobbar. Men igår kunde jag inte motstå frestelsen att se Marstrands hamn i vinterskrud. Så jag rotade fram mina gamla benvärmare, pulsade över berget till bussen och hann precis fram för att ta några bilder, innan solen försvann bakom de mörka molnen.

Sedan hämtade jag Lovis och Otto på skolan och åkte pulka med Marstrandsungarna hela eftermiddagen. Nåja, det var mest barnen som åkte och jag fixade fikat. Men ändå. Så fint.

12 reaktioner på ”Marstrand i vinterskrud

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s