Långseglarsnack på båtmässan

Långseglarseminarium på båtmässan i Älvsjö.

Långseglarseminarium på båtmässan i Älvsjö

Drömmer du också om att en dag kasta förtöjningarna och segla ut i världen? Lördagen den 28 februari och söndagen den 1 första mars hålls det långseglarseminarium på båtmässan Allt för sjön i Älvsjö. En hel rad långseglare kommer att vara där för att dela med sig av sina erfarenheter. Så också vi. Ludvig och jag ska berätta om vår världsomsegling, och hur det har funkat att ha barnen med på resan. Andra pratar om den perfekta långfärdsbåten och ger tips om väder, budget och rutter runt jorden.

Fullständigt program finns på Svenska Kryssarklubbens webbplats. Där kan du även köpa biljetter. Antalet platser är begränsade, så vänta inte för länge.

Fler planerade föredrag våren 2015

En reaktion på ”Långseglarsnack på båtmässan

  1. Wow vad bra det var!! Är just nu jobbigt taggad på att dra ut och långsegla. Det var dock lite ansträngande att lyssna så intensivt så länge med bara en kvarts paus, fick huvudvärk. Kändes konstigt att se er IRL. Som att man kände er fast det var inte ömsesidigt. Håller nu på att läsa igenom er blogg. Har bara kommit till juni 2011. Du skriver så bra Linda!
    Tack för trevlig läsning och ett roligt föredrag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s