Föredrag

Vi får ofta förfrågningar om att hålla föredrag om våra seglingar. Ofta är det världsomseglingen folk vill veta mer om, men ibland riktar vi även in oss på annat. Som vår senaste seglats till Färöarna, hur det funkar att segla i Sverige på vintern eller hur det är att segla långt med barn. Oavsett vinkling är alltid målet att lyssnaren ska lämna lokalen med en känsla av att ingenting är omöjligt. Vissa föredrag är även öppna för allmänheten, då tipsar vi om dem här på sidan.

2019


Boka föreläsning

Våra föredrag specialanpassas för varje tillfälle, men grundar sig alltid på våra upplevelser och erfarenheter från den världsomsegling vi har gjort tillsammans med våra barn. Hör av dig om du vill boka oss som föredragshållare. Berätta gärna lite kort om vilken typ av arrangemang du har tänkt dig, så återkommer vi med en offert.

>> Kontakta oss

12 reaktioner på ”Föredrag

 1. Hej. Har precis kommit hem efter ert föredrag i Göteborg.
  Och jag vill bara tacka er för ert fina upplägg, det var mycket lärorikt och givande.
  Detta var mitt allra första föredrag jag någonsin har varit på som handlar om långfärdssegling, och jag inser att jag har lång väg kvar innan jag kan själv komma iväg på min egna seglats.

  Gilla

  • Hej Raymond, tack för att du kom. Det var ett roligt föredrag. Fantastiskt intresse från er åhörare. Kul med så mycket frågor. Börja med att segla lite längre varje sommar, kanske har du inte så långt kvar som du tror. Kan varmt rekommendera Norges västkust om du inte seglat där. Ett av världens absolut häftigaste och mest spektakulära seglingsvatten, precis runt hörnet. Dessutom skyddat vatten nästan hela vägen. Lycka till! /Linda

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s