Sista inspelningsdagen

Från gårdagens inspelning i Limhamn. Foto: Sydsvenskan

Från gårdagens inspelning i Limhamn. Foto: Sydsvenskan.se

Äntligen kan vi berätta lite mer om tv-serien vi ska vara med i. Det blir sex avsnitt allt som allt, som kommer att visas i SVT med start tisdagen den 20 januari. Tv-serien heter Familjer på Äventyr, och kommer att handla om fyra familjer som lämnat den svenska tryggheten för att följa sina drömmar.

Förutom vi medverkar en familj som har emigrerat till Nya Zeeland, en annan som har startat drömhotellet i Brasilien och en tredje är biståndsarbetare i Indonesien.

Idag spelar vi in de sista scenerna här i Malmö. Sedan blir det ilfart till Stockholm för att klippa ihop allt material så det hinner bli klart lagom till premiären. 20 januari alltså, i SVT. Missa inte det.

Läs mer:

14 reaktioner på ”Sista inspelningsdagen

 1. Hoppas hoppas att den visas på SVT Play och att man kan se även från utlandet. Kan du inte lobba lite för det 🙂 🙂

  Gilla

  • Hej, Vissa program på SVT Play (på datorn) kan man se även utomlands. Det har med rättigheter att göra. Fortfarande oklart vilket det blir i det här fallet. Vi får hålla tummarna för det blir så. /Linda

   Gilla

 2. Vad roligt! Jag läste om TV-serien på facebook häromdagen och tänkte att seglarfamiljen kanske är ni! Det ser jag fram emot – och hoppas att det går att se på SVT play här i Portugal!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s