Ett skepp kommer lastat med jordglobar …

Våra långseglande vänner på Ariel IV har tipsat om att det kan vara trevligt att ha någon typ av presenter med sig på resan, tex om man blir särskilt väl emottagen av lokalbefolkningen på någon plats. Och det har vi tagit fasta på. Vårt val föll på uppblåsbara jordglobar. Pedagogisk, symbolisk, och tar inte så stor plats.  Har just beställt en hel drös från Kartbutiken.

En uppblåsbar jordglob med LED-belysning pryder S/Y Marys kajuta. Superfin, och perfekt för att förbereda barnen på vad det innebär att segla "jorden runt". Nordpolen lärde de sig först, för där bor ju tomten. Därefter Söderhavet, dit Pippi seglade. Snart har de koll på hela världen.


2 reaktioner på ”Ett skepp kommer lastat med jordglobar …

  1. Ja det är en bra ide det där med jordglobar, vi köpte en hel hög med sådana förra våren när vi var i Thailand. Tänkte att vi skulle ta o dela ut lite här o där till barn runt om i världen. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s