Ibland ska man ha tur

Vi hade turen att bli fångade på bild på vägen hem från Skärhamn idag. En av bilderna hamnade på Instagram, djungeltrumman gick och vips så fick jag hela bildserien i min mejlbox. Alltså, ibland kan man ju inte annat än älska sociala medier. Visst är bilderna fantastiska? De är tagna av en Gordon Pettersson, med en Canon PowerShot SX60. Från Bleket på Tjörn där Gordon bor med sin familj. Nästan tre kilometer bort från båten, och runt en mil från fyrarna Pater Noster och Hätteberget som syns på några av bilderna. Otroligt att en kompaktkamera kan ha en sådan zoom. Kolla gärna in Gordons Instagram-konto för fler häftiga bilder från vår vackra västkust.

10 reaktioner på ”Ibland ska man ha tur

  • Vi såg en man som stod och fotade vid Klädesholmen med sin mobilkamera. Åh, de bilderna hade man ju velat ha tänkte jag när vi seglade förbi. Och så fick vi dessa istället. Men det roliga är att bara några timmar senare damp ytterligare ett mejl in. Då hade även mannen vi såg vid Klädesholmen hittat oss och skickat sina bilder. Så otroligt trevligt gjort.

   Gilla

 1. WOW::Så vackra bilder och så kul att han fångade just er genom sin kameralins 3 km bort!
  Vilken fantastik rolig och fin överraskning ni fick..men hur visste han att det var er båt?

  Gilla

  • Han la upp en av bilderna på Instagram, där en av hans följare kände igen vår båt och tipsade mig. Sedan var det bara att skicka ett meddelande och fråga om jag kunde få bilden. Det fick jag, och fler därtill 🙂 /Linda

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s