Lucka 24: Världsmedborgare

Julen är här, och det är dags för den sista bilden i min julkalendern. Den var lite svår att välja. Men jag fastnade slutligen för ett foto som jag tog på en lekplats i  Sydafrika för drygt tre år sedan. För symboliken, och hoppet den utstrålar. Barn med olika ursprung, språk, kultur och utseende. Som leker tillsammans. Finns det något finare?

Tack för att du ville hänga med i vår kalender. Nedan en kort repris med alla 24 bilder. Finns det någon eller några du tycker mer om än de andra, och varför? Själv är man ju lite färgad, eftersom varje bild förknippas med ett minne.

Fler bilder från vår världsomsegling hittar du i vårt bildgalleri på Flickr

13 reaktioner på ”Lucka 24: Världsmedborgare

 1. Älskar bild nr 22 tillsammans med din fina text. Jag har bott i Thailand i två år och upplevt lyckliga människor i enkla förhållanden. Men alla bilder är så fina…

  Gillad av 1 person

 2. Väldigt fina bilder allihop, har svårt att välja! Alltid lika roligt att läsa dina texter om era äventyr, då som nu. Och så har ni så fantastiska värderingar!!

  Gilla

  • Tack kära du. Det är det fina med att ha sin egen blogg. Man skriver precis vad man vill : ) Och passar det inte någon, ja då kan de gå någon annanstans : ) /Linda

   Gilla

 3. Så kul det varit med en julkalender! Härligt att få se små minnen från er resa såhär.

  Jag tycker alla är fina men nr 6 känns så mysig, även r 10,15 och 18 gillar jag extra mycket.

  God fortsättning!

  Gillad av 1 person

 4. Den finaste julkalendern! Men det är svårt.
  Bild 2, för den är så mäktig. Bild 3 för att jag älskar delfiner och bilden är så vacker. Bild 5 för den förmedlar total lycka och avslappning, Bild 13 för att den visar på att bilder inte alltid visar hela sanningen – och pingvinen är så söt. Bild 24 för att den är så viktig.
  Jag tror jag kan fortsätta och räkna upp allihop.. 😉
  God fortsättning och tack för den fina julkalendern! ♥

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s