Lucka 23: Den vita tärnan

Här kommer den så äntligen, bilden bakom lucka 23: Den föreställer en Fetärna, eller Fairy Tern som den heter på engelska. Ett bra namn. Den ser verkligen ut som en fe eller en ängel när den lyfter mot den blå himmeln. Så vacker och ren. Precis som de platser den brukar finnas på. Avlägsna och ofta obebodda ”Söderhavsöar” omgivna av kritvita palmkantade stränder och varmt turkost vatten. Just den här bilden togs på ögruppen Chagos mitt i Indiska Oceanen. Jag minns det väl, för det var en sån där morgon man aldrig vill glömma. Som jag förvarar långt inne i mitt hjärta, för alltid.

2 reaktioner på ”Lucka 23: Den vita tärnan

  1. Uppskattar verkligen er julkalender liksom bloggen i övrigt. Imponeras av ert mod och er drivkraft- att göra det som är viktigt i livet och inte det som kanske är den enkla vägen ( även om resan på många sätt ser ut att vara ett ”enkelt” liv). Jag pendlar mellan att tacka min lyckliga stjärna för att jag sitter tryggt hemma i Sverige och att vara så avundsjuk på er resa att jag nästan går sönder. Att följa er blogg och er resa gör att jag tvingas titta på de val jag gjort och gör och ibland ifrågasätta dessa. Vad är viktigt? Hur vill jag leva mitt liv? Nyttigt och svårt. Tack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s