Villa af Kroken på Hemnet

Detta bildspel kräver JavaScript.


KROKEN, BOHUSLÄN. ”Lantlig idyll vid havet.” Så beskriver mäklaren vårt hem. Och hon har rätt. Det känns ibland så obegripligt fel att sälja ett hus vi trivs så bra i. Extra svårt är det så här på sommaren, när allting blommar, fåglarna kvittrar och hagarna är fulla av lamm och föl. Samtidigt så vet vi, man kan inte få allt. Ett mer lättskött boende på promenadavstånd till skola och jobb kommer ge oss mer tid till att ta hand om båten och varandra. Det är på havet och i naturen vi mår som allra bäst. Så hjälp oss gärna sprida ryktet. Vi vill så gärna hitta en köpare som tycker lika mycket om stället som vi. Och det det vore onekligen rätt skönt att få huset sålt snabbt nu när vi väl bestämt oss. 

>>Se annonsen och mäklarens bilder på Hemnet

>>Se fler bilder från Krokens väg på Instagram

8 reaktioner på ”Villa af Kroken på Hemnet

 1. Tankvärt. Man kan inte få allt.
  Då får man fundera på vad som är viktigt för en. Eller för familjen.
  Egentligen…

  Gilla

 2. Säkert ett drömboende för många! Fel håll för egen del och dottern, som flyttar till Karlskrona, annars… Lycka till!

  Gilla

 3. Otroligt fint, jag skulle slagit till direkt om det låg lite närmare oss. Precis vad jag skulle vilja köpa till mig och barnen och det var verkligen bra pris för allt man fick på köpet (trädgården, havet, omgivningarna).

  Gilla

 4. Det är verkligen en dröm! Jag var på visningen av ert hus igår och man får ju verkligen ett lyckorus när man stiger ur bilen. Där vill man bo! Förstår sorgen att behöva sälja! Det är min dröm att kunna bo så!

  Gilla

  • Nämen oj. Var du? Va roligt. Kul att du gillade det. Än är det inte för sent. Vi avvaktar visningen på onsdag. Fick faktiskt in några bud redan igår. Kändes väldigt skönt. Man vet ju aldrig, folk har så olika smak och tycke. /Linda

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s