Många mil för lite vin

Detta bildspel kräver JavaScript.

CAPE WINELANDS, SYDAFRIKA. Vi blev bjudna på vinprovning häromdagen. Besökte tre olika vingårdar i området, ingen den andra lik. Jag är ingen stor vinkännare, och tycker spontant att det är en rätt märklig underhållning. Att åka runt mellan gårdarna och dricka vin. Särskilt med tanke på att någon måste köra. Och det blev rätt många mil, det blev det.  Men vinet smakade, det gjorde det onekligen. Och sällskapet var trevligt, det var det förståss. Men framförallt så var omgivningarna helt fantastiska. Så jo, jag får nog tillkänna. Att jag kan tänka mig betydligt värre sätt att tillbringa en söndag med familj och vänner. Så stort tack till värdparet Kruger, för att ni vidgar mina vyer.

Mer om vår vinturné finns att läsa på familjen Krugers egen blogg

En reaktion på ”Många mil för lite vin

  1. Har varit i Sydafrika smakat på viner som ni gjort. Bl.a KVV
    Jag kan säga att jag aldrig har druckit ett äckligt vin från Sydafrika.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s