Semester!

Varför slösa tid på att bada, när man kan hänga på ett svalt hotellrum med morfar?

Varför slösa tid på att bada, när man kan hänga på ett svalt hotellrum med morfar?

Måste vi gå till stranden idag också? suckar Lovis. ”Snälla mamma, kan vi inte bara stanna här på rummet. Det är ju så härligt här.”

Barnen och jag har tagit en veckas semester från kaoset på båten för att spendera lite tid tillsammans med min familj som är på besök. De senaste dagarna har vi bott på Coral Island Resort, som ligger på en liten ö strax söder om Phuket. Och alla stortrivs. Av lite olika anledningar.

Familjen njuter nog mest av de varma vindarna, det ljumma vattnet och närheten till stranden. Medan smågastarna föredrar att hänga på hotellrummet. Leka med kusinbarnets bilar på stora öppna ytor, hoppa i en riktig dubbelsäng, läsa sina nya serietidningar och spela kort med morfar och moster på verandan.  Bada kan man göra en annan dag.

Själv uppskattar jag närheten till familjen mest. Men hotellboendet har också sina fördelar. Som att kunna gå direkt från sängen till duschen utan att behöva klä på sig först. Att ha ståhöjd överallt, och massvis av plats i garderoben. Eller att själv kunna ställa in rumstemperaturen med en termostat. Ja, det är verkligen semester det.

4 reaktioner på ”Semester!

  1. Vänta bara, ni kommer att få betala för motor jobbet det gjort dvs plockat ut motorn, Thailand som jag kommer ihåg det…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s