Sveriges bästa reseblogg

Det är fest på Mary af Rövarhamn

Det är fest på Mary af Rövarhamn

Vi har just fått reda på att www.symary.com  har korats till Sveriges Bästa Reseblogg i Travel Blog Awards 2012. Wow. Vilken ära. Stort tack till alla er som röstat. Kolla gärna in vinnarna i övriga kategorier. Under tiden  funderar vi på hur vi ska fira. Kanske bubbel och glass. Eller tårta …

Vid närmare eftertanke får det nog bli alla tre. Tårta och glass till barnen. Och bubbel till oss vuxna, i stora mängder. För att tillfälligt glömma allt det arbete och alla de utgifter som väntar för att få båten redo inför Indiska Oceanen.

13 reaktioner på ”Sveriges bästa reseblogg

  • Tack kära ni, det där med vad som är en reseblogg eller inte är ju en definitionsfråga. Ofta faller vi utanför ramarna, eftersom det i perioder av naturliga skäl kan bli lite si och så med frekvensen. Och så många hotell- och restaurangtips blir det ju inte heller 🙂 /L

   Gilla

   • Haha, jag tänker att en viktig aspekt på en resblogg är att man skriver mycket om resor och gärna reser en hel del – och där passar ni ju liksom väldigt väl in! Jag har aldrig hört att restaurang- och hotelltips är ett krav… ni får väl börja tipsa om bästa ombord-maten 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s