Tar till spriten …

Skål, gamle man!

Enligt gammal sed ska man skänka en vacker offergåva till Kung Neptunus varje gång man korsar ekvatorn. Sist arbetade smågastarna i dagar för att förbereda sina gåvor, som sjösattes under de mest högtidliga former. Sedan fick vi motvind och motström. I tusen sjömil. Ett svek vi sent glömmer.

Vi vet inte vad vi gjorde för fel. Men en sak är säker, några fler gåvor blir det inte. Som att kasta pärlor på svinen. Så idag, när det var dags att återvända till det södra halvklotet fick den gamle gubbstrutten hålla tillgodo med en rejäl sup. Äkta rysk finvodka. Hoppas den kan få honom på bättre humör .

4 reaktioner på ”Tar till spriten …

 1. Detta ar kanske inte sa bra! Sjo-kritters dor som av ett PISTOL SKOTT i nacken av nagra droppar Rysk vodka! Otroligt effektivt… Trust me on this one…
  Nasta gang ni fangar en fisk – istallet for att kora en spik i nacken och fa blod och fjall som kladdar ner cockpitten, sa ge fisken en SUP!
  En halv kapsyl pa galarna racker och fisken ar strax klar att fileas.
  Kung Neptun har Ni sakert redan dodat med all denna fina vodka. Sloseri!

  Gilla

  • Jo, vi brukade tillämpa denna metod tidigare. Men tyckte det gick åt för mycket sprit när fiskarna blev större. Så nu kör vi på den blodiga varianten igen. Frågan är om Neptunus har gälar eller lungor … /Linda

   Gilla

 2. Nä ,det är inte den flarren?! 🙂 Haha, ni måste ju vara sämre än vi på att dricka, har själv några flaskor kvar från samma kull, och den är faktiskt tysk, får se hur länge de håller. Träffade en finsk familj och det tärde på förrådet men det är inte tömt ännu iaf… 🙂 ha det gött!! /Kalle

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s