I väntan på påskkrabban

Påskkärringarna på Mary af Rövarhamn önskar Glad Påsk!

Sådär ja. Nu är påsken här på allvar. Båten är pyntad med fjädrar, ägg och kycklingar av flörtkulor och piprensare i allehanda färger. Och äggkartongerna är fyllda till bristningsgränsen med ägg som ska målas och ätas upp. Ja, till och med påskkärringarna har landat – till några förbipasserande kajakares stora förvåning. De är tydligen en ovanlig syn så här långt söderut, påskkärringar alltså. Kajakare finns det desto fler av.

Nu väntar vi bara på att påskkrabban ska hitta hit. Nåja, det var åtminstone han som kom med påskäggen förra året. Påskharen gillar tydligen inte att simma; vi får väl se vem han skickar i år. Och när. För här på Nya Zeeland brukar han tydligen inte komma förrän på påskdagen …

2 reaktioner på ”I väntan på påskkrabban

  1. Glad Påsk till er alla! Hos oss har det just varit fyra påskkärringar, en var väldigt lik en kusin till barnen på bilden! Här fick de varsin nybakad bulle och lite godis i sin korg, och vi fick ett fint påskkort med fjäder och hälsning från blåKulla! Hälsningar från Karin i Torsabjörke

    Gilla

  2. Jag tycker ni verkar vara så enastående med era barn! Pysslar och leker och hittar på – verkligen pedagogiska! Jag är en riktig landkrabba med följer fascinerat er blogg och era äventyr! Mycket spännande och trevlig läsning! Heja er!

    Hälsar

    Josefin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s