Ett hus med många vinklar

Detta bildspel kräver JavaScript.

Designat av en dansk arkitekt, med flyglar inspirerade av segel och vågor. Byggt av svenskt klinker från Skåne och färdigställt samma år som jag föddes. Ett fascinerande hus med många vinklar, precis som livet självt. Operahuset i Sydney. En av världens mest kända byggnader, som i decennier stått som symbol för den stad där vi tillbringat de senaste fyra veckorna. Sydney, underbara Sydney. Det är svårt att slita sig, men tiden är inne och vindarna har vänt. Nu lättar vi ankar ännu en gång. Sätter kurs söderut, och seglar så långt vindarna bär. Kanske hela vägen till Tasmanien.

3 reaktioner på ”Ett hus med många vinklar

 1. Nej, nej stop kara vanner! Stanna och upplev AUSTRALIA DAY som ar praktiskt taget runt hornet. Barnen kommer att alska det hela, det ar som ett ”Barnens Dag” for alla aldrar. Inga kan fira som Australiensare!!!

  Gilla

 2. Grattis till en snabb seglats till Eden! Sista stallet for reparationer och fornodenheter pa en bra bit… Jag var dar med en 40 foots bat for ca tva ar sedan. Jag missade Boyds Town, men det var mycket intressant att fa besoka val-jakts museet och hora historien om Tom.

  Tom hjalpte Edens val-jagare att hitta de riktigt stora valarna, t.ex bla valar och som beloning fick Tom och hans vilda kamrater den dodade valens tunga. Tom var ledare for ett gang Killerwales!

  Gilla

  • Historien om Tom är fascinerande. Var inom på museumet med barnen idag medan Ludvig meckade vindroder. Men de skulle just stänga så det blir nog ett återbesök imorgon. /Linda

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s