Först ut med det nya året

Detta bildspel kräver JavaScript.

SYDNEY, AUSTRALIEN. Bravo! Excellente! Magnifico! Splendido! Orden räcker inte till för att beskriva fyrverkerierna över Sydney denna afton. För att inte tala om stämningen. Tusentals båtar var samlade i hamnen, och en och en halv miljon åskådare trängdes längs Sydneys kajer. När Sydney tio timmar före Sverige, som första stora stad i världen, firade in det nya året med vad som av många anses vara världens mest spektakulära fyrverkeri. Dubbelt upp. Först klockan nio för alla kvällströtta barn, och sedan vid tolvslaget som sig bör.

Det gamla året blir svårt att slå, men förutsättningar ser goda ut (se planerad rutt) så vi har gott om hopp. Hur som helst. Nyår i Sydney – hur häftigt som helst. Det är nog alla överens om. Nåja, det förstås, alla utom invånarna på djurparken hundra meter härifrån …

Gott nytt, govänner!

8 reaktioner på ”Först ut med det nya året

  1. Visst är de fantastiska, Sydney är världens coolaste stad på nyår! Jag var där förra året och förundrades, men i år så följde vi dem på TV =) Gott nytt år på er och det ska bli spännande att fortsätta följa era äventyr!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s