Atlantöverfarten i bild

Detta bildspel kräver JavaScript.

Mycket vind, vågor och flygfisk. Så skulle jag nog sammanfatta vår Atlantöverfart. Eller bara kort och gott ”Plenty of Water, that” som seglaren och författaren Adlard Coles en gång sa om detta stora hav.

2108 sjömil. Det är långt det. Ändå känns det redan avlägset, och då har det bara gått ett och ett halvt dygn sedan vi lämnade Atlanten bakom oss. Det är som om de varma växthusdoftande vindarna som far ner från de regnskogsklädda bergen blåser bort alla minnen. Att segla över stora hav i alla ära. Men det är här i en fridfull vik utanför en sömnig liten by på nordvästra Tobago som vårt flackande runt jorden får sin verkliga mening.

6 reaktioner på ”Atlantöverfarten i bild

 1. Sjukt spännande resa ni gör, blir tagen av varje inlägg som görs i respektive blogg:)

  Hoppas alla i familjen mår bra och tack för fantastisk läsning, önskar jag haft färdigheterna att göra som ni, men får drömma mig bort lite genom er underhållande uppdateringar. Keep up the good work!

  Andreas Hedman

  Gilla

 2. Härligt att höra att ni njuter av Tobago, och att strapatserna på ett blåsigt Atlanten snabb sjunker undan. Härliga bilder. Ser fram emot att se mer av Tobago i bilder här på bloggen:-) Kram Ulli

  Gilla

 3. härligt att ni kom över!!!! jätte fina bilder. Följer fotsatta äventyr med spänning. Ja blir bara mer o mer sugen på att en dag ge mej i väg igen. Ni är verkligen en inspiration!!! Ha det fortsatt bra på er resa , ser fram emot nya bilder MVH Magnus fiskare simrishamn

  Gilla

 4. Här är en segelmakare som jag har goda referenser på: North sails på Guadeloupe, fråga efter Andrew. Han är dessutom engelsman.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s