Europeiska mönstrar på

Vi önskar Europeiska varmt välkomna ombord på Mary af Rövarhamn!

Att upptäcka världen tillsammans med sina barn är fantastiskt. Men det är också ett stort ansvar; trots mängder av säkerhetsutrustning och 26 olika vaccinationssprutor kan vi inte skydda oss mot all världens olyckor och bacillusker. Då är det viktigt att ha en riktigt bra reseförsäkring. Därför är vi otroligt glada över att kunna berätta att försäkringsbolaget Europeiska har valt att sponsra oss med deras Reseförsäkring Extrem, en försäkring som verkar täcka det mesta en familj ute på världs-omsegling kan tänkas råka ut för. En enorm trygghet, särskilt nu när vi lämnar Europa bakom oss. Om vindarna vill sätter vi redan nu till helgen kursen mot Kap Verde där vi tänkte fira jul innan färden går vidare över Atlanten.

Vi kommer att gästblogga på Europeiskabloggen varje månad, vilket känns riktigt kul. Det här är nämligen en blogg som jag har följt sedan ett par år tillbaka, full med inspirerande och lärorika inlägg för alla som gillar att resa. Europeiska finns också på Twitter och på Facebook för den som får mersmak.

Läs vårt första inlägg på Europeiskabloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s