Testing testing

Så här långt har vi nöjt oss med att uppdatera bloggen när vi har legat i hamn. Men Atlantöverseglingen närmar sig med stormsteg och det vore kul att kunna uppdatera hemsidan även från havet. För att det överhuvudtaget ska vara möjligt måste våra meddelanden först upp till rymden och vända. Med hjälp av vår satellittelefon ska vi nog få till det, men det är lite fix och trix för att få det hela till att funka. En förutsättning är att det går att uppdatera bloggen via e-post. Så det testar jag nu. Läser du detta meddelande gick det vägen. Tjohoo.

6 reaktioner på ”Testing testing

 1. Jomenvisst,
  men hade ni inte kortvågsradio? Airmail? Väldigt mycket billigare, enklare och pålitligt, överallt. Vi fick aldrig sat-tel-mailen att funka i NWP. Skall bli kul att få uppdateringar men glöm inte njuta av seglingen, bloggen får inte ersätta det ni stack iväg för! kram eric

  Gilla

  • Noop, ingen kortvågsradio. Visserligen billigare när man väl har den men ruskigt dyr i inköp. I valet mellan de två valde vi satellittelefonen av den enkla anledningen att om något händer vill vi bara kunna lyfta luren och ringa ett samtal till vem det nu må vara vi vill prata med (har ju ingen egen doktor ombord) och vi vill att andra ska kunna kontakta oss lika enkelt. Hade naturligtvis helst haft båda men man kan inte få allt. Inte på en gång i alla fall.

   Bloggen är än så länge mest bara kul, jag gillar ju sånt : ) Och så är det så många häliga människor som engagerar sig tack vare den. Jättekul! Har fått inbjudningar till alla möjliga trevliga ställen på vår jord.

   Kram, Linda

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s