Upplösningen är nära

För några veckor skrev vi på Twitter att vi hade problem att fylla våra svenska gasolflaskor här på Kanarieöarna, ett inlägg som genererade många mejl från andra långseglare. Tack för alla tips! Eftersom vi inte har någon lust att leva på kall mat hela vägen till Karibien tog vi nya tag här i Las Palmas och kom i kontakt med Señor Enrique som verkar lösa problemet åt oss på ett något oväntat sätt. Men det gäller att inte ha bråttom …

Följ upplösningen på vår energiblogg: www.passionforpower.se

3 reaktioner på ”Upplösningen är nära

  1. Den där Mollymawk är ju den båten jag tipsade om när det gällde segling längs Afrikas kust… Seglarvärlden är liten 🙂

    Gott att ni nu får varm mat igen ombord…

    Gilla

  2. Tiden flyger iväg och idag var det dags att fylla ett par gasolflaskor igen. Men här på Kap Verde gick det helt smärtfritt. Så om nån har problem på Kanarieholmarna är det bara att segla vidare till Mindelo. 300 pix för 20 kg. På promenadavstånd dessutom.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s