Vem är du?

I våras, strax efter att vi startat vår blogg, frågade vi vilka ni läsare egentligen är. Då var nästan hälften av er som besökte sidan seglare, och en knapp fjärdedel beskrev sig själva som drömmare. Sedan dess har det hänt en del. Vi har kommit iväg på vårt äventyr, det har skrivits några artiklar om oss och bloggverktygets statistikstaplar har skjutit i höjden. Vissa dagar har bloggen haft över 3000 sidvisningar. Fantastiskt kul.

Många av er, kända som okända, skickar hälsningar här på bloggen, på mejl och till satellittelefonen  – väderrapporter, hamntips eller bara glada tillrop. Fortsätt gärna med det, mycket uppskattat. Men vilka är alla ni som aldrig hör av er? Hjälp oss stilla vår nyfikenhet än en gång. Välj så många alternativ du vill, eller ange ett eget. Tack!

13 reaktioner på ”Vem är du?

 1. Hej på er! Vi har träffats några gånger genom Ralph, sen såg jag reportaget om er i Äventyrliga Familjer. där jag sökte jobb som formgivare. Det är väldigt spännande att följa er resa!

  Gilla

 2. hejsan,

  Såklart jag kollar er blogg och har koll på var ni befinner er! Det är mailen, blocket och symary jag måste kolla in varje dag. Ni verkar ha det riktigt bra. Pussa barnen från oss. Kram

  Gilla

 3. Hej
  Mycket spännande att följa eran imponerande resa på bloggen. Nu verkat ha det bra, vilket känns lugnt. Skulle ni få det tråkigt har vi gott om jobb hemma:-)
  Lennart på ÅF

  Gilla

 4. Följer er på Spoten. Är inte så lite avundsjuk, kan jag säga. Nu när höstmörkret sänker sig som en våt handske över över oss, lättar det lite när man kollar vart ni är

  Gilla

 5. Kolla vart Ni befinner Er ligger på priolistan varje dag. Mycket spännande läsning, lite avundsjuk, men ser att Ni klarar Er hur bra som helst. Ha det bra.

  Gilla

 6. Tycker det är jättefascinerande att läsa om era äventyr :-).
  Hälsar Camilla, som tyckte det var jättekul att träffa Linda på ett antal kurser i våras.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s