Fyra nyanser av brunt

Lanzarote, så likt ett månlandskap att astronauterna på Apollo 13 sägs ha tränat här. Men fint ändå, på sitt sätt. Min syster skulle gilla det; brunt är hennes favoritfärg. Bruna är också de rumpor som visas upp på stränderna här runt Punta del Papagayo på Lanzarotes sydostspets, där vi ligger ankrade sedan ett par dagar tillbaka. Men här, till skillnad från många andra platser, verkar naturister och textilare kunna uppträda fredligt sida vid sida. Ingen tyckts ha något besvär av den andra sorten. Ludvig och jag hade en tanke om att det vore roligt med ett blogginlägg med en bild på fyra rumpor i olika brun nyans. Men vi har inte haft mod att fråga om någon vill ställa upp. Och att använda våra egna skulle inte funka. De är än så länge lika bleka alla fyra. Kanske om ett år eller två …

Lanzarote

8 reaktioner på ”Fyra nyanser av brunt

 1. Hej Linda!
  Hur länge är ni vara kvar runt Kanerieöarna? Vi åker till Gran Canaria den 30 okt, kommer att vara i Bahía Feliz på ostkusten. Hade ju varit magiskt om vi kunde sammanstråla, och fullständigt galet dessutom:-) Men då kanske ni redan är på väg över Atlanten? Skicka svar på FB. Kram Ulli

  Gilla

   • Hej Linda!
    Jag kommer inte att ha internetaccess på Gran Canaria, kan vi ringas när vi kommer ner, och se om vi kan få ihop det? +46 709 494899 är mitt telnummer. Vad har du för mobilnummer man kan nå dig på?

    Gilla

 2. Hej!
  Era smågastar kan få träffa mina knattar om ni är kvar på Gran Canaria i februari, för då är vi i Bahia Feliz. Men sådan tur har vi väl inte…. ni väntar väl på någon speciell vind, eller??

  Gilla

 3. Ja Lanzarote har mamma och pappa besökt några ggr och gillar det. Få se om man kommer sig dit nångång. Hoppas ni har det bra på er färd!
  Här kom snön idag, inte så mkt men ändå.

  Gilla

 4. En hälsning från en av dom anonyma läsarna. Fast jag har faktisk ”träffat” er, när jag förra våren var på helgvisit med min båt vid kajen i Limhamn (tre danska båtar på tur). Så roligt att ni skriver fördomsfritt om naturister. Jag är själv naturist när tillfälle ges och ser ingen anledning att naturister och textilare inte skulle samsas fint.

  Gilla

 5. Hejsan folkens på S/Y Mary. Jag har fulgt er på vägen från Lanzarote ner till Las Palmas på min AiS, och kann se, at ni har slåt anker midt i hamnen. Trevlig kväll från Aabenraa i Danmark
  /Svend*

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s