Kom och köp! Fina priser.

På söndag är det dags för den årliga båtloppisen i Lagunen. Vi tänkte ta tillfället i akt och äntligen göra något åt den där högen i förrådet som under det senaste decenniet har utvecklats till ett mindre berg av prylar som kan vara bra att ha ombord – på någon annans båt.

Lovis fina båtstol i mahogny är ett av alla fynd på S/Y Marys loppisbord.

Det ska bli spännande att för en gång skull stå på andra sidan loppisbordet. 50 spänn och fyra timmar av vår tid ska det förhoppningsvis vara värt. Här bjuder vi på en liten appetizer. Portarna öppnas klockan 10.00. Be there, or be square.

2 reaktioner på ”Kom och köp! Fina priser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s