Sveriges mest äventyrliga familj?

”Sverige är ett extremt land. Det mest extrema landet i världen när det gäller jakten på trygghet.” Så inleder Michael Tjelder chefredaktörens spalt i senaste numret av tidningen Äventyrliga familjer. En tidning vars hela idé bygger på att gjuta mod i föräldrar att göra äventyrliga saker med sina barn. Som ett led i detta utlyser tidningen en tävling där de söker Sveriges mest äventyrliga familjer. Den vinnande familjen får 50 000 kronor medan de som nominerar har chansen att vinna en äventyrsweekend.

50 000 kronor varar länge där ute. Pengar som andra lägger på en ny säng räcker i fyra månader för hela vår familj på de sju haven, inklusive allt. Men det är många som förtjänar titeln. Läs tidningen och du förstår varför. En otroligt häftig tidning om häftiga människor som lever ett familjeliv där ordet äventyr står för möjligheter, där är en oviss utgång är själva lockelsen, och tryggheten ligger i vetskapen om att det oftast ordnar sig.

Hur som helst så får vi i alla fall vara med på ett hörn i nästa nummer av Äventyrliga familjer som kommer ut den 8 juni. Kul!

Äventyrliga familjer

Reklam för kommande nummer i senaste Äventyrliga familjer. Modellen på bakgrundsbilden är vår egna lilla Lovis med mamma Linda bakom kameran.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s