En kartong fylld med drömmar!

Tittade inom postboxen en sväng på väg hem från jobbet. Där väntade en paketavi. Vad hade Ludvig nu beställt för något, tänkte jag lite irriterat  och traskade bort till Hertz biluthyrning som märkligt nog har hand om paketutlämningen nuförtiden.

I utbyte för avin fick jag en kartong märkt med Amazon, stor och tung som sjutton.  Irritationen byttes snabbt mot iver. Kunde det vara? Ja, det var det. En gigantisk gottelåda fylld med böcker, till mig. Och inte vilka böcker som helst, seglings- och reseguider i mängder. Min försenade födelsedagspresent hade anlänt och jag blev lycklig som ett litet barn. Tack Ludvig!

Nu loggar jag ut för i kväll och drömmer mig bort i böckernas värld …

2 reaktioner på ”En kartong fylld med drömmar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s