Bokprojektet

Så var det dags att berätta om ett litet projekt jag varit involverad i de senaste veckorna. Vi är ett gäng på 11 rutinerade långseglare som skrivit varsitt kapitel till en bok, där vinsten går till att bygga upp förödelsen efter Irma och Maria – de orkaner som brutalt ödelade stora delar av Karibien i början av september.

Med 11 fascinerande, spännande och inspirerande berättelser från de sju haven hoppas vi att boken ska bli en uppskattad julklapp för alla som själva drömmer om att ge sig ut i världen någon gång. Men också för de som aldrig skulle drömma om att göra något sådant med gärna hänger med i fantasin.

Boken som får namnet Mot en ny horisont, kommer ut i början av december men kan beställas redan nu. Ingen av oss som bidragit  får någon ersättning. Till och med trycket är sponsrat, allt för att vinsten ska bli så stor som möjligt. Genom att köpa boken drar alltså även du ditt strå till stacken. Men vänta inte för länge. Upplagan är begränsad.

Beställ boken här

bokomslag

Ja, det var bara det jag ville berätta. Kram på er allihop, och ha en trevlig helg!

10 reaktioner på ”Bokprojektet

 1. Försökte beställa boken, men det var alldeles för krångligt. Error flera gånger. Är van att handla på nätet. Gav upp.

  Gilla

  • Märkligt. Prova gärna imorgon igen. Hoppas det var ett tillfälligt fel. I vilket skede krånglade det – när du fyllde i uppgifterna eller när du skulle betala? Bra att veta, så det kan åtgärdas. Vi vill ju så klart att så många som möjligt ska köpa boken, varenda krona behövs där borta. /Linda

   Gilla

  • Usch va tråkigt. Jag har anmält felet. Vi vet än så länge inte varför vissa råkar ut för detta. Men nu ska det även gå att betala med PayPal. Alltid nåt. /Linda

   Gilla

 2. Jag drabbades av ”Debbie”, en cat 4+ cyclone och visst ar det ar ett bra ide att stodja de som behover stod. I dag traffade jag en kvinna som fortfarande inte har sitt hus reparerat. Hon har bott i Airlie Beach i 30 ar och nu har hon upplevt tre cycloner, alla de sista sju aren, ”Debbie” den varsta.
  Jag upplevde cyclone-ogat nar det gick rakt over mitt huvud i Airlie Beach. Manga batar slogs sonder, och min Beneteau Oceanis 440 ”Suzi-Q” ar fortfarande under reparation. Detta ar en erfarenhet jag inte vill upprepa, eller har rad med, men ingen kan vara saker.
  Cykloner, orkaner, taifuns med mera namn, de kommer under tropikernas ”Wet Season” och ibland blir de uppmarksammade av media, ibland inte alls. For de flesta manniskor existerar de bara i media-cykeln. Realiteten ar nagot annat.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s