Lucka nr 16: Tillsammans

Bilden bakom dagens lucka föreställer Ludvig och Lovis som övar akrobatik på den lilla ön Culebra öster om Puerto Rico. En helt vanlig dag på stranden, under mina barns första år.
Idag står det ”Att pappa kommer tidigare från jobbet” på Lovis önskelista som hänger på kylskåpet i köket. Inte för att Ludvig jobbar mycket mer än alla andra. Utan för att hon har något att jämföra med.

Så lever vi idag

3 reaktioner på ”Lucka nr 16: Tillsammans

  1. Vilken fin önskning! Kommer ihåg innan flytten när Sverker jobbade och byggde jämt att när barnen ritade av familjen var Sverker en liten figur lite bredvid familjen. Nu är vi jämstora! Bara en sån sak!

    Gilla

    • Åh, stackars Sverker. Barns bilder brukar vara ganska talande. Jag berättade för Ludvig om en bild Lovis ritade till Frida, den fick honom att tänka till ordentligt. Så vem vet, det kanske blir så att Lovis önskan går i uppfyllelse trots allt. Åtminstone delvis. /L

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s