Glassig frukost

Oväntat besök

Oväntat besök

INSTÖN, BOHUSLÄN. I morse låg vi förtöjda vid en klippa på norra Instön när en svart ribbåt närmade sig vår vik. Men vad var det som fladdrade i aktern? Kunde det verkligen vara? Ja, det verkade faktiskt så. En reklamflagga för Triumf Glass.

Glassbil har ju funnits länge. Men att få besök av en glassbåt kändes speciellt. Ja, för grabbarna i ribben visade sig mycket riktigt sälja just glass. Men också frukostfrallor, morgontidningen, kylda drycker och jordgubbar. Allt man kan tänkas sakna i en naturhamn.

Så kom det sig att barnen avslutade dagens frukost med varsin glass, fortsatt iklädda sina pyjamasar. Medan Ludvig och jag delade en liter färska jordgubbar på de solvarma klipporna. Ljuvligt gott, och härligt oväntat. Precis vår typ av lyx.

10 reaktioner på ”Glassig frukost

 1. Seglade förbi Marstrand igår. Och såg Mary som låg förtöjd vid en brygga. Vi har kollat på eran serie och vi tyckte alla att när dem visade er så var det som mest spännande! Ha det så bra på västkusten!!

  Gilla

 2. Hej, provar att nå er på ngt vis. Skulle vara kul att träffa er om ni seglar upp till Smögen/Kungshamn/Hunnebostrand!
  Kram Agneta

  Gilla

 3. Kom på att jag glömt läsa er blogg på länge (började läsa den efter familjer på äventyr). Själv har jag inga segeldrömmar men blir inspirerad av ert sätt att leva livet, och fick min inspirationsdos nu igen när jag läste igenom senaste inläggen! För mig handlar det om o prioritera att göra musik, kanske välja bort fint hus och många utlandsresor men iaf genomföra den drömmen. Och sen om man tröttnar kan man ju göra nåt annat, men att iaf prova. Så tack för inspirationen och välkommen till västkusten 🙂 (mina föräldrar har en sommarstuga i hunnebo, dit måste ni segla nån gång, så mysig by :))

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s