Bloggen i ny kostym

Så här såg bloggen ut tidigare.

Så här såg bloggen ut tidigare.

Jo då, du har kommit rätt. Det här är fortfarande www.symary.com, bloggen om familjen Hammarberg som har seglat jorden runt i fyra år. Den har bara bytt utseende, bloggen alltså. Jag tyckte den förra började kännas lite tråkig efter mer än fem år i samma kläder. Hade egentligen tänkt sluta blogga, men så har det ju inte riktigt blivit. Så det fick bli en liten uppfräschning istället. Inga stora skillnader, bara lite större och luftigare. Annars ska det mesta vara precis som innan.

18 reaktioner på ”Bloggen i ny kostym

 1. Förstår att du vill byta kläder 🙂 nu har ni ju kommit till en ny period i livet. Jag tyckte om den gamla och kan säkert vänja mig vid den nya ! fortsätt blogga det är kul att få veta hur era nya sidor i livets bok gestaltar sig !

  Gilla

 2. Tyckte om den gamla också, men den här är lite lättare att läsa 🙂
  Sedan bryr jag mig inte så mycket om skalet, huvudsaken är innehållet. Och det är ju lika bra ännu..

  Gilla

 3. Hej! Hittade denna blogg igår kväll och jag är såå glad! Har man och fyra barn och har tagit första steget för ett friare liv. TID är rikedom och jag tycker ni är helt fantastiska och inspirerande!

  Gillad av 1 person

 4. Puh. Ser ut som de flesta ändå tycker det verkar ha blivit till det bättre. Tur, för jag har ingen aning om hur man ändrar tillbaka 🙂 Ha en underbar dag där ute, var ni än är. /Linda

  Gilla

 5. Riktigt snygg Linda!! Grymt jobbat!
  Den andra kändes kanske lite antik i denna online värld, där allt går i 190. 🙂 🙂
  Hur svårt var det, eller gick det mesta på automatik i wordpress världen?
  Blir riktigt inspirerad att göra om våran och börja om från början med andra bilder och massvis med video klipp…..
  Kram
  Kalle L

  Gilla

  • Hej Kalle, rent tekniskt busenkelt eftersom jag gått från en färdig gratismall till en annan. Det var lite svårt att hitta en mall som skulle passa just våra behov. Vi har många trogna följare så jag ville inte ändra strukturen mer än nödvändigt för att undvika förvirring. Och då fanns det plötsligt inte lika mycket att välja på. Helt nöjd är jag inte, men känns ändå fräschare än innan. Så det får duga så här. Lycka till! /Linda

   Gilla

 6. Hoppas du fortsätter o blogga om era upplevelser. Tycker ni verkar vara en toppenfamilj hoppas allt går bra för er nu när ni blivit landkrabbor följer er varje vecka på TV

  Gillad av 1 person

 7. På ipaden så täcker dina polls även modulerna (twitter tex) ute till höger och menyn så hamnar kontakta oss på en egen rad.

  Gilla

  • Ja, jag har också noterat detta men kan inte göra så mycket åt saken eftersom det handlar om en färdig wordpressmall. Att menyn går över två rader på surfplattan är inte så konstigt, det är vanligt. Blir dock lite märkligt i vårt fall, eftersom det bara är en menyrubrik som inte får plats. Pollen är desto mer irriterande, det enda jag verkar kunna göra åt saken är att göra pollen avsevärt smalare men då blir det fult på vanlig dator. Inte riktigt bestämt mig för vad som är viktigast. Tror fortfarande att det är fler som surfar via dator än mobilt men det är nog inte så stor skillnad. /Linda

   Gilla

   • Det gör inte så mycket egentligen. Jag är bara lite yrkesskadad, jag är testare av mjukvara och web-portaler mm. Att utseendet skiljer sig på olika plattformar är ett ständigt gissel.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s