Den stora dagen

På väg hem!

På väg hem!

GRÖNLAND – ISLAND. Det har idag gått fyra år sedan vi avseglade från Sverige. Vi har sedan dess seglat nästan 50 000 sjömil, passerat ekvatorn sex gånger och besökt ett femtiotal länder och öriken på vår resa runt jorden. Men nu är pengarna slut, och barnen ska börja skolan. Mary af Rövarhamn är på väg hem.

Vi räknar med att angöra Malmö sista helgen i augusti. Kom gärna förbi och säg hej. Men se datumet som preliminärt; vi hör av oss om vi får anledning att planera om.

VAR: Småbåtshamnen i Västra Hamnen (Turbinhamnen)
NÄR: Lördagen den 30 augusti klockan 15.00

20 reaktioner på ”Den stora dagen

 1. Åh så vemodigt men spännande!

  Går lite då och då tillbaka till mina blogginlägg när ni var här och bara njuter! Vi trivdes så bra tillsammans med er och vi saknar er! Eilika pratar ofta om Lovis och Otto!

  Lycka till med ert nya liv! Det kommer gå galant!

  Gilla

 2. Vilken fantastisk resa ni gjort! Kollar er blogg dagligen och nu på senare tid kunnat följa er på FB. Måste vara både härligt och skrämmande att vara på väg hem! Kommer att sakna era härliga bilder från jordens alla hörn!
  Måtte vindarna vara ”snälla” mot er den sista biten hem 🙂
  Mvh Helena

  Gilla

 3. Snälla kom hem senast den 26 augusti istället, annars kan jag inte ta emot er för då är jag i Norge! Hälsningar Johan, en trogen bloggläsare

  Gilla

 4. Ni har gjort en sån fantastisk och fascinerande resa! Bara att ha fått följa med såhär, på bloggen, har varit häftigt! Välkomna hem! Hoppas att ni kan hitta något sätt att bo och leva här hemma som känns bra och passar er!

  Gilla

 5. Det har varit en sååå spännande läsning att tagit del av och än är eran resa inte slut ute på haven. Ni har en bit kvar innan ni är hemma i Malmö hihi
  Yvonné

  Gilla

 6. Oh, det hade varit roligt att kunna ta emot er då ni anländer, hoppas att många kommer. Får ta och titta förbi nästa gång jag är hemma, jag antar att ni kommer att bo ett tag på Mary? Segla lugnt sista biten, njut!

  Gilla

 7. Ni har gjort en fantastisk resa, beundrar ert mod att vara på vatten. Otroligt kul att fått följa er via bloggen hoppas ni fortsätter bloggandet även på hemmaplan och om hur ni upplever att komma tillbaka efter åren på sjön.
  Stor KRAM

  Gilla

 8. Jag är så tacksam för att jag fått följa med på er resa! Att få se olika ställen ni varit på, era äventyr ute på haven och att se era barn bli större och större. Hoppas att den sista biten fram till Malmö blir härlig!
  Mvh
  Linda

  Gilla

 9. Otrolig resa, otrolig läsning, otroligt impad av ER som gör detta – hoppas på att kunna komma till hamnen med flaggor o konfetti!
  Lycka till på sista biten också,
  hälsar ett troget fan – Josefin

  Gilla

  • Åh, det hade varit så kul att träffa dig. Känns som du hängt med så länge. Om du inte kan komma just den dagen vi kommer hem, så skulle vi bli glada om du tittade förbi en annan dag. Vi kommer att bo kvar på båten ett tag. /L

   Gilla

 10. Det har varit en ynnest att följa er resa! Fina texter och magiska bilder.

  Jag hoppas att ni har ro att njuta av den sista biten av resan.

  Gilla

 11. Nu känner jag att jag måste skriva en kommentar. Har följt er i alla år ni varit på ert äventyr och inte missat en enda uppdatering. Ser fram emot att se er lägga till här i västra hamnen. Jag är så spänd på att höra hur barnen reagerar på allt de kommer möta här hemma o hoppas att ni fortsätter blogga när ni kommer hem!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s