Bästa reseblogg i år igen!

 

SAINT FRANCOIS, GUADELOUPE. Vi hade just ankrat upp här bakom revet på Guadeloupes östra vingspets, när jag lyckades koppla upp mig på ett trådlöst nätverk tillräckligt länge för att ladda ner några mejl. Och i ett av dem berättade en bekant att han läst i tidningen att vår blogg röstats fram till bästa reseblogg i Travel Blog Awards 2013. För andra året i rad. Så himla roligt, även om det där med ”bästa” är lite subjektivt. Jag skulle snarare vilja säga att vår blogg är den med flest lojala läsare. Vi har närmare 10 000 besök i veckan. Och det är vi väldigt glada för. Så många tack för det fortsatta förtroendet. Vi hoppas ni vill hänga med ett tag till.

Vi avseglar mot Barbuda redan ikväll. Men först måste vi nog försöka får tag på lite bättre internet så vi kan se vad står i den där tidningen, vilken det nu kan vara. Vi är nyfikna så klart.

15 reaktioner på ”Bästa reseblogg i år igen!

 1. Men varför inte ett litet strandhugg i Falmouth Harbour på Antigua … ön med 365 stränder 🙂

  GRATTIS TILL UTMÄRKELSEN!

  Gilla

 2. Grattis till utmärkelsen, såg det på antingen Aftonbladet eller Expressen.
  Kan bara hålla med Travel Blog alltid spännande att få läsa om era upplevelser och titta på de superfina fotona.
  Ha det gott.

  Gilla

 3. Självklart la jag en röst på Er! Du/Ni gör ett fantastiskt jobb som uppdaterar såpass ofta och även twittrar. Ni skriver på ett mycket bra och tilltalande vis som gör läsningen intressant och rolig! Ni är mycket väl värda det här! Stort Grattis!

  Gilla

 4. Grattis hela SY MARY besattning!! Det var ett ”Team Effort” som skordade segern. Ni vinner ”followers” och behaller(!) dem darfor att …att barnen gor att manga kan identifiera sig med era dagliga problem och handelser trots att Ni ror er i en sa helt skild bana. Detta ar unikt – samt er friska avsaknad av introvert mummel och predikande. Jag gissar att detta beror pa att Ni faktiskt har sa mycket att beratta och allt omsig och omkringsig pa er blogg.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s