Nyförälskade

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi såg redan på avstånd att vi skulle tycka om Reunion, det kändes i hela kroppen. Och efter gårdagens rekogniseringstur är förälskelsen total. Ja, frågan är om vi någonsin kan få nog av den här ön. Vi kanske måste flytta hit. Reunions dramatiska och varierande landskap får hormonerna att rusa runt i kroppen. Hjärtat fladdrar i bröstet. Vi känner oss alldeles rusiga av lycka. Levande och varma, trots att det egentligen är ganska kyligt. Har lite svårt att sätta ord öns storslagenhet just nu. Lägger upp några bilder så länge, så kanske orden kommer en annan dag.

9 reaktioner på ”Nyförälskade

 1. Jag har följt eran resa sedan starten och gläds över att ni lyckas få till det så bra med både era upplevelser och att förmedlar dem till oss läsare.
  Jag besökte den ön 1975 med en Broströmmare som hette Lake Eyre och har nog alltid längtat dit igen. Har fantastiska bilder som plockas fram allt för sällan. Lycka till på eran vidare färd.
  Mvh Ulf

  Gilla

  • 1975, ja det är ju ett tag sedan. Har nog hänt och ett annat här sedan dess. Inte säker på att det bara är till sin fördel, med i inlandet är det nog fortfarande lika vackert. /Linda

   Gilla

  • Åh va fin. Va roligt. Då blir vi kanske grannar. Pampas är ett av våra alternativ när vi kommer hem. Hojta gärna till om någon intressant grannbåt blir till salu. För om jag förstår det rätt är det lättaste sättet att få en plats där att faktiskt köpa en av båtarna som redan ligger i hamnen. Lycka till, hoppas ni kommer att trivas. /Linda

   Gilla

 2. Vad kul att ni funderat på Pampas! Ja, vi har förstått att de vanligtvis säljs via Hemnet, men att det sker ganska sällan. När vi var där senast såg vi iofs en ”till salu”-skylt på en stor, men också lite äldre, husbåt på A-bryggan. Har dock inte sett nån annons på den (och förstår ju också att det inte är aktuellt för er på sekunden).

  Gilla

 3. Otroligt, vilka spectakulara vyer och smarta bilder! Lyckliga alla Ni!
  Psst: Vaffo? Vada PAMPAS MARINA? vada ligger detta har?

  Gilla

  • Pampas Marina är något så ovanligt trevligt och praktiskt som en hamn i Sverige där man faktiskt får skriva sig på båtplatsen och bo ombord. Ligger i ett trevligt område i Solna, omgivet av grönområde och vatten och nära till tunnelbanan. Typiskt bra ställe att bo på, med lagom avstånd till sommarstället Rövarhamn utanför Grisslehamn. En skön oas i det annars så hektiska Stockholm, där man kan omges med allehanda andra lustigkurrar som de som valt att bo på båt brukar vara. Sådana människor som gör vardagen roligare, och får oss att må bra. Ja, vi får väl se …

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s