Långfredag på savannen

Detta bildspel kräver JavaScript.

”Vilken härlig långfredag! Det är så vackert så man kan dö.” säger Lovis plötsligt där vi sitter i vår jeep och tittar ut över den lankesiska savannen. ”Nästan för vackert. Det här glömmer vi aldrig.” fortsätter Otto entusiastiskt. Vi är på safari i Yala nationalpark, och har sett våra första vilda elefanter. Jag kan inte annat än instämma med barnen; det här är verkligen en ”Good Friday” värd namet.

4 reaktioner på ”Långfredag på savannen

  1. Glad Påsk på er alla önskar vi er från ett fortsatt vintrigt 😉 Grötö, nåja, det var iofs +4 grader i dag när jag bottenmålade Fantasi 37:an. Tips till barnen: Påskharen har lagt ett ägg i bb främre koj 😉

    Gilla

    • Det var som 17. Vi som inte trodde påskharen kunde simma. Den brygga Mary ligger vid är nämligen inte förtöjd i land. Det brukar istället vara påskkrabban som kommer till oss. Men vi får väl ta oss en titt när vi kommer hem. Är ute och reser på landbacken i några dagar. Allt gott, LLL&O

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s