Vem är du?

Det här är Patrik, kaptens barndomsvän och efterlängtad gast ombord på Mary af Rövarhamn. Vem är du?

Medan kulingen brallar i från fel håll, åskan dundrar över oss och regnet piskar på däck sitter vi här i Coffs Harbour på Australiens östkust och funderar över vilka ni som läser vår blogg är. Och det bästa sättet att ta reda på det är väl att fråga. Så det gör vi nu. Välj så många alternativ du vill.  Stort tack!

4 reaktioner på ”Vem är du?

 1. Hej Linda och Ludde. Ja jag som har drömt länge om att göra det ni gör har nu börjat för mig med. Jag har nu fått båten på plats i västra hamnen och har blivit vän med alla där. Förutom dom två som har sin motorbåt på er gamla plats. Dom håller sig mest för sig själva. Nu skall jag spara pengar och segla så mycket som det bara går. För att om några år dra iväg men vi kommer säkert att träffas när ni kommer hem igen. Sköna vindar på er alla hälsningar från ett blåsigt Malmö

  Gilla

 2. Drömmare ? Vet inte ,har varit i stilla havet en gång,så de blir kanske igen ? Tycker ni gör något fantastiskt för er själv ock era barn 1 En riktigt GOD JUL ock fortsatt fint väder hehe. Hällsningar från Simrishamn , SWEDEN

  Gilla

 3. Hej
  Avundas er som vågar ge er ut på en sådan strapatsrik resa. Drömmer mig bort från jobbet när jag läser er blogg. Sitter i ett vintrigt Boden (på jobbet!!)
  Älskar att resa men skulle aldrig våga ge mig ut o segla, är även flygrädd men det övervinner jag med ett glas vin eller två eftersom jag o min sambo reser flera gånger per år. Sköt om er.
  Kvinna 60 år

  Gilla

 4. Hejsan Linda.
  Så glad jag blev när du besvarade mitt mejl. Synd med ugns-
  luckan men det ordnade sig visst ändå så barnen får sina pepparkakor till julen.
  Bilden på barnen bakande lussebullar ser jättemysig ut.
  Jag har seglat i min barndom med föräldrarna som då ägde en Mälartjugotvåa.
  Glömmer det aldrig och nu följer jag er blogg för att den är så trevlig och utgör
  det enda spännande jag har så här i nästan åttioårsåldern.
  Fortsatt trevlig resa och en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.
  Maj-Britt Ljunggren
  Västerås
  Sweden

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s