15 år senare

En mycket speciell liten trottoarkant : )

Just hemkommen från en afton i Playa del Ingles. Nostalgi. På just den där trottoarkanten där jag och barnen sitter på bilden satt jag när jag träffade Ludvig för första gången. För snart femton år sedan. Han jobbade som ”inkastare” för baren tvärs över gatan. Och jag var tysk turist. Jag skriver tysk, därför jag drev på den tiden en bar i Schwarzwald och hade blivit övertalad av mina tyska kompisar att hänga med på en charterresa till Gran Canaria.

Sin skraltiga skoltyska till trots lyckades Ludvig locka in oss på den där baren. Om det var charmen eller erbjudandet om gratis tequila jag föll för just den kvällen låter jag vara osagt. Men ni ser ju hur det gick …

3 reaktioner på ”15 år senare

  1. Great story Linda! Otroligt spännande saker händer i livet när man är ute och rör på sig!
    Ovanliga vägar som korsas kan leda till de mest magiska av resultat………….som sitter brevid dig i bilden ovan……… 🙂 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s