Andra chansen

Hurra för alla duktiga bloggare.

Hurra för alla duktiga bloggare.

Juryn i tävlingen Sveriges bästa reseblogg har nu utsett sina tio finalister. Jag är lite besviken över att inte se några långseglare på listan. Men kanske inte så konstigt med tanke på att arrangören Travelmarket.se är en sökmotor för flygresor. Med det i åtanke måste jag säga att juryn gjort ett bra urval. Den är en verkligt fin samling bloggar de satt samman. Min personliga favorit i listan är FREEDOMtravel. Peter och Helena bor till vardags i ombyggd gammal bruksbåt, väljer ofta husbilen framför flyget och har en skön och alldeles egen stil.

Juryns val

Folkets val

Ja, det blev ingen finalplats för vår del den här gången. Det var inte heller väntat; vår blogg är mer av en livsstilsblogg i dessa dagar. Men läsartävlingen är inte avgjord än. Den som får flest röster av alla deltagare koras till Skandinaviens bästa reseblogg – oberoende av juryn val. Röstningen pågår till den 16 februari. Skulle vi vinna den titeln lovar jag att inte ställa upp i en enda bloggtävling till. Inte på ett tag i alla fall 🙂

>> Rösta på vår blogg i läsartävlingen

9 reaktioner på ”Andra chansen

 1. Klart ni ska ställa upp i fler tävlingar oavsett hur det går! Nu när ni är i hamn finns det ingen lika bra långseglarblogg. Synd, men jag följer er gärna på land också och tycker det är inspirerande det med!

  Gilla

  • Nja, gillar egentligen inte det här med röstfiske. Samtidigt är det kul när många röstar. Man blir ju glad. Men jag känner inte riktigt att vi platsar i resebloggskategorin just nu. Mer en livsstilsblogg som din, där man skildrar utvalda delar av sin vardag. Jag tycker ni verkar ha fixat det rätt bra för er där nere i Bortugal. Vore kul att hälsa på nån gång. Kram. Linda

   Gilla

 2. Känns bra att 90% på listan är mina vänner ändå 🙂 Känns kul. Bara en person jag inte känner. Men lärde mig en ny blogg nu 🙂 Din blogg är ju grym vare sig du är med på listan eller inte. Du behöver ju inte vara längst upp på listan alltid hörru 😉

  Gilla

 3. Åh tack så hemskt mycket för dina fina ord om oss, och för din länk! Vi blev helt rörda 🙂 Jag gillar din blogg mycket, som ju både är välskriven och personlig, även nu när ni inte långseglar. Men jag förstår vad du menar med att man ibland inte känner att man passar exakt i en viss kategori… Hoppas ni kommer förbi och besöker oss vid tillfälle 🙂

  Gilla

  • Kan ni hoppa upp och sätta er på att vi gör. Ludvig sa det senast igår. ”Kan du inte bjuda hit dem eller nåt.” Så ja, kommer inte vi till er snart är ni naturligtvis hjärtligt välkomna hit till oss. Vi har en liten stuga i trädgården för långväga gäster, om ni inte har husbilen mer er. Kram. L

   Gilla

 4. Tack för hejarop – men ni skulle ju ha varit med på listan! Få personer inspirerar mig så mycket som ni, men det vet du ju redan…

  Jag vet hur det känns att känna sig förvirrad i bloggvärlden. Men håll ut! Ni kom ju nyss hem från värsta fina resan i Hamburg. Ni fortsätter er resa fast på ett annat sätt och till andra platser. Kram!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s